Otvorene prijave za filmske radionice POP-UP FILM 2017.

Udruga PUT uz financijsku podršku Hrvatskog audiovizualnog centra, Grada Labina i Grada Buzeta organizira kreativne filmske radionice “POP-UP FILM” za djecu i mlade za vrijeme školskih.

U Labinu će se radionice održati od 3. do 6. srpnja u Gradskoj knjižnici Labin, dok su u Buzetu planirane dvije radionice jedne za djecu jedne za mlade od 10. do 13. srpnja

Polaznici će otkriti kako se snimaju filmski hitovi, što se to radi na filmskom setu, koji se specijalni efekti najčešće koriste i tko su svi oni ljudi s odjavne špice.

Na radionici će se snimiti i zajednički film uz profesionalnu opremu (kameru cinema black magic , chroma-key platno, razni programi montaže), a premjere filmova planirane su na velikom platnu u sklopu festivala SHPEENA DOX 2017 i Motovun film festivala u Buzetu.

Voditelji radionice su filmski profesionalci redatelj i direktor fotografije Goran Načinović (Level 52) i magistrica filma i producentica Bianca Dagostin Demetlika.

S obzirom da je broj polaznika ograničen, radi kvalitetnije provedbe radionice, potrebna je prijava putem telefona  091 619 4164 ili e-maila drustvoput@gmail.com ili linku PRIJAVE do 23. lipnja. Radionica je za sve polaznike besplatna.